Szolgáltatások

Szeretettel várunk

budapesti kozmetikánkban

Kozmetikánk Budapest központjának közelségében, a Margit híd budai hídfőjétől nem messze, a népszerű Szent Lukács Gyógyfürdő szomszédságában található.  Nagy előnye, hogy mind a belvárosi, mind pedig a budai kerületekből könnyen megközelíthető.

Professzionális és teljes körű szolgáltatásai, elkötelezett munkatársai, valamint a kezelések során felhasznált kozmetikumok méltán európai színvonalúak. Célunk, hogy a nálunk töltött idő alatt nemcsak az igényeidnek megfelelő lehető legeredményesebb kezelést kapd, de teljesen kikapcsolódj és lelkileg is feltöltődj, úgy távozz a szalonból, mint aki újjá született.  A Lanèche Szépségszalonban az alábbi szolgáltatásokat nyújtom:   

Kozmetika

Klasszikus és luxus arckezelések arctisztitás és anti-ageing ránctalanítás céllal. Relaxáló arc- és kézmasszázsSzempilla- és szemöldökfestés hagyományosan vagy anti-allergén hennával. Szempilla lifting, azaz tartós ívelés műszempilla nélkül. Pihentető és megújító kezelések.

Gyanta

Magas hatékonyságú és tartós eredményű szőrtelenítési szolgáltatások. Specialitásom a fájdalommentes wax (vaksz), azaz a WAX:ONE termékek használata. A gyantázás kiterjed a teljes testre, nőknek és férfiaknak egyaránt nyújtom. Az intim terület sem akadály. 

Smink

Sminktanácsadás és profi sminkelés hétköznapra és különleges alkalmakra is. Esküvőre, fotózásra, üzleti megbeszélésre, bulikra, fesztiválokra, stb. Bármilyen fontos alkalomra. Egyéni sminkoktatás, hogy otthon is meg tudd magadnak csinálni a stílusodnak megfelelően.

A szolgáltatásaim listája 

Ha szeretnél naprakész lenni a szolgáltatásaimmal kapcsolatban legyen az egy új bevezetése, akciók, kiemelt bérletek, ajándékok, stb. Valamint, ha szeretnél informálódni a legújabb kezelésekről, azok miként és milyen problémákat oldanak meg, milyen hatékonysággal és mennyi idő alatt, akkor kérlek iratkozz fel a hírlevelemre!

Hamarosan jelentkezem izgalmas és változatos témakörökben.
 

>