Szolgáltatások

Szeretettel várunk

budapesti kozmetikánkban

Kozmetikánk Budapest központjában, a Váci utca közvetlen szomszédságában található.  Nagy előnye, hogy gyakorlatilag minden budapesti kerületből könnyen megközelíthető. Emellett a parkolás is megoldott, hiszen több mélygarázs is található 5 percnyi sétára. Vendégeinknek az Aranykéz Parkolóházat ajánljuk, amely a szalonnal szemközti épületben található. 

Professzionális és teljes körű szolgáltatásai, elkötelezett munkatársai, valamint a kezelések során felhasznált kozmetikumok méltán európai színvonalúak. Célunk, hogy a nálunk töltött idő alatt nemcsak az igényeidnek megfelelő lehető legeredményesebb kezelést kapd, de teljesen kikapcsolódj és lelkileg is feltöltődj, úgy távozz a szalonból, mint aki újjá született.  A Satoczki Beauty Exclusive Szépségszalonban az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:   

Kozmetika

Klasszikus és luxus arckezelések arctisztitás és anti-ageing ránctalanítás céllal. Relaxáló arc- és kézmasszázsSzempilla- és szemöldökfestés hagyományosan vagy anti-allergén hennával. Szempilla lifting, azaz tartós ívelés műszempilla nélkül. Pihentető és megújító kezelések.

Gyanta

Magas hatékonyságú és tartós eredményű szőrtelenítési szolgáltatások. Specialitásom a fájdalommentes wax (vaksz), azaz a WAX:ONE termékek használata. A gyantázás kiterjed a teljes testre, nőknek és férfiaknak egyaránt nyújtom. Az intim terület sem akadály. 

Smink

Sminktanácsadás és profi sminkelés hétköznapra és különleges alkalmakra is. Esküvőre, fotózásra, üzleti megbeszélésre, bulikra, fesztiválokra, stb. Bármilyen fontos alkalomra. Egyéni sminkoktatás, hogy otthon is meg tudd magadnak csinálni a stílusodnak megfelelően.

A szolgáltatásaiNK listája 

>