Kiemelt ajánlatok

Válassz kiemelt ajánlatainkból!

Komplex kezelési csomagok és bérletek. Kiemelt ajánlatainkat folyamatosan frissítjük, hogy minél jobban igazodjunk kedves vendégeink igényeihez. Tekintsd meg az alábbiakban és válassz egy kedvedre valót!

Gyantázás-szőrtelenítés csomagok

A teljes szőrtelenség élménye a legnagyobb igényességgel kivitelezve 


tartós szőrtelenség

Részleges és teljes testi szőrtelenítések. Hetekig tartó puha és bársonyos bőrt eredményeznek. A szakember által megfelelően gyantázott/waxing-olt test esztétikus látványt nyújt és kellemes viselet a hétköznapokban, munka közben, sportolás közben, a strandon, vagy szinte bármely egyéb szabadidős tevékenység során. A szőrtelenítés népszerűsége ma már megkérdőjelezhetetlen. Az alábbi csomagokat a fokozott igényeknek megfelelően dolgoztuk ki olyan vendégek részére, akik elvárják a látványos és tartós végkifejletet, valamint a probléma- és fájdalommentes megoldásokat. Kozmetikánk professzionális szőrtelenítési szolgáltatásokat kínál nőknek és férfiaknak egyaránt. 

NŐKNEK


NŐKNEK - részleges testszőrtelenítés
bruttó árak
NŐKNEK - teljes arcszőrtelenítés
bruttó árak
NŐKNEK - teljes testszőrtelenítés
bruttó árak

FÉRFIAKNAK


FÉRFIAKNAK- részleges testszőrtelenítés
bruttó árak
FÉRFIAKNAK- teljes testszőrtelenítés
bruttó árak

Ajándékok és bérletek

A legnépszerűbb szolgáltatásainkból összeállított ajándékkártyák és bérletek 


Ajándékozz szépségápolási élményt!

Miért érdemes ilyen ajándékot adni?

  • Szinte bármilyen alkalomra adható legyen az szülinap, nőnap, karácsony, évforduló vagy egyéb alkalom.
  • Last minute: kényelmesen online akár az utolsó pillanatban is megvásárolható és elküldhető a megajándékozott szerettünk részére.
  • Prémium kozmetikai szolgáltatások: a szolgáltatásaink a relaxációról, a bőr megújításáról és az arc szépítéséről szólnak. A kezelések nagy része hangulatfényben és pihentető zene kíséretében történik. A vendég megújultan és boldogan távozik. Egy ilyen ajándékkal egyszerűen nem lehet rossz lóra tenni vagy mellé lőni.

Miért érdemes magadnak bérletet vásárolni?

  • Egy kezelés eredményességéhez leginkább a folyamatos kúra járul hozzá a leghatékonyabban.
  • Ez lehetőség, hogy a kedvenc szolgáltatásodat némi kedvezménnyel vedd igénybe. Az esetleges áremelések rád nem fognak vonatkozni.

Tekintsd meg az aktuális ajándékutalványainkat és bérleteinket a Salonic rendszerben, ahol azonnal meg is vásárolhatod a számodra legmegfelelőbbet.

Nálunk garantált az eredmény!

100%

minőségi
garancia

A szolgáltatásainkra garanciát vállalunk. Ha megítélésed szerint a kezelésed nem hozza az előzetesen ígért eredményt, akkor annak az árát nem kell kifizetned. Hiszünk abban, hogy egy ilyen esetben mindenki jóhiszeműen jár el. A szolgáltatás(ok) teljesítését és a fizetést követően reklamációt viszont már nem áll módunkban elfogadni. Közel 15 éves tapasztalattal rendelkezünk és a legjobb termékeket használjuk, így bízunk a pozitív és látványos eredményben.
A vendég velünk nem kockáztat!

>