gépi kezelés

Gépi kezelések

Látványos, eredményes és gyors arckezelések a legmodernebb gépekkel 

Gyorsan szeretnél látványos eredményt elérni? Kevés az időd, de egy fél óra azért belefér a napi teendőid közé? Akkor gyere és szánd azt a kis időt magadra és szépülj gépi kezeléseink segítségével!

Kozmetikai hatékonyságnövelés

A gépi kezelések valójában alternatív lehetőségek az olyan arcproblémák kezelésére, mint amelyeket az arckezelések – klasszikus és luxus részben már részletesen kifejtettünk.

A leglényegesebb különbség, hogy egy gépi kezelés időben gyorsabb, jobban beilleszkedik a rohanó világunkba, mint a hagyományos kúra. Tipikus példa erre, ha a munkahelyről kell napközben kiugranunk, a kozmetikusnak pedig sürgősen végeznie kell, hogy időben visszaérhessünk. 

A végeredmény ebben az esetben is látványos és tartós, hiszen a professzionális gépeink segítségével, a hatóanyagokat rövid időn belül eljuttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe. A gépi kezeléseket menedzserkezelésnek is szoktuk hívni.

Az elérhető legjobb kezelések

Kimélő Megoldások

A géppel történő arckezelések jóval kevésbé veszik igénybe az arcbőrt, mint a hagyományos megoldások.

Szakemberi Tapasztalat

Közel 10 éve végzek arcterápiákat profi gépekkel főleg irodai dolgozók, menedzserek és  vezetők részére. 

Leggyorsabb Arckezelések

A gépi kezelések akkor ideálisak számodra, ha a problémád megoldása mellett, a rendelkezésedre álló idő is fontos tényező.

Magas fokú Hatékonyság

Ezen megoldásokkal a hatóanyagok eljutnak a bőr mélyebb rétegeibe is, így az eredmény már az első kezelést követően is látványos. 

Szakterületeim

Mi a lényege a gépi kezelésnek? 
Vannak hatóanyagok, összetevők, melyeket sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudunk elektrokozmetikai gépek segítségével a bőr olyan rétegeibe juttatni, ahol hatásukat tartósan és látványosan fejtik ki.

Hatóanyag bevitelre több elektrokozmetikai kezelés közül választhatunk, amelyek a következők:

 • Ultrahang
 • Bioptron lámpa
 • Arcvasalás
 • Mikrodermabrázió
 • Vió, azaz ózonterápia
 • Hidroabrázió vagy sonoforézis

ULTRAHANGOS FOTONTERÁPIA - gépi kezelés

Az ultrahang az emberi fül számára nem hallható hangrezgés.
A hanghullámok rezgéseinek hatására a bőr felületén található szarusejteket fellazítva fokozza a bőr felszívó képességét. Az alkalmazott hatóanyagok könnyedén jutnak be a bőrbe és a célsejtekhez.

Az ultrahang hőhatása következtében az erek kitágulnak, a mechanikai és kémiai hatások pedig fokozzák a sejtmembrán áteresztő képességét. Az ultrahang serkentőleg hat a kollagén anyagcserére és a fibroblasztok működésére, a salakanyagok kiürülésére, azonfelül a diffúziós folyamatokra is.

A beépített LED lámpákon keresztül természetes fényhullámokat is bejuttat a bőrbe. A fényt alkotó fotonok energiát hordoznak, amelyek aktiválják a bőrben található fényérzékelő sejteket, azaz a fényt energiává alakítva segítik a bőr regenerálódását.

A fények és színek energiáját már évszázadok óta használják terápiás céllal:

 • vörös: aktivizál, élénkít
 • kék: nyugtató
 • zöld: kiegyensúlyozó

A bőr és a kötőszövetek összessége feszesebbé válik és revitalizálódik, valamint az anyagcseretermékek a szövetekből eltávoznak.

ARCVASALÓ — THERMOFORÉZIS | gépi kezelés

Ezzel az eljárással nagyon hatékonyan növelhető a hatóanyagos krémek bőrbe való mélyebb bejuttatása, majd azon belül tartása és felszívódása. Segítségével még látványosabb eredményeket lehet elérni a kezeléseinkkel.

A váltakozó hideg-meleg vasalás a szaunázáshoz hasonlóan a bőröd felsőbb és alsóbb rétegeinek, valamint a vérerek rugalmasságát is növeli, edzi a bőrt. A meleg gyorsítja a hatóanyag-bevitelt, pórusok kinyílnak, serkenti a bőr vérkeringését és anyagcseréjét. A hideg bezárja a hatóanyagokat, ún. “hatóanyag csapda”effektus áll be, így garantálva a hatékony és eredményes kezelést. A bőr feszesebb turgorú és kisimult lesz. A fáradt és igénybevett bőr új energiával telítődik, stresszmentessé és élettelivé válik.

VIÓ — ÓZONTERÁPIA | gépi kezelés

Nagyfrekvenciás árammal történő bőrfertőtlenítés. Az üvegillesztékben található nemesgázok az áram hatására ionizálódnak. Az ionok az üvegcsőhöz ütődve, izzásba jönnek. A bőrhöz érintve az illesztékből apró szikrák pattannak ki. Az így felszabadult ózon fertőtlenít, összehúzza a pórusokat, javítja a vérellátást.

Szeborreás, aknés bőr kezelésére, a faggyúmirigyek túlműködésének beszabályozására, tisztítás utáni fertőtlenítésre, a vérellátás javítására, a bőr felfrissítésére használjuk.

Gépi kezelések — hámlasztás

A bőr élettani tulajdonsága, hogy folyamatosan új sejteket termel. Mégpedig olyan formában, hogy az alsóbb rétegekben keletkező új sejtek a bőr felszíne felé vándorolnak miközben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak hámlás formájában. A különböző peeling eljárások tradicionális módjai a bőrmegújító kezeléseknek.

Az általunk alkalmazott kezelések fajtái:

Mikrodermabrázió - mikrokristályos bőrcsiszolás | GÉPI Kezelés

Jelenleg, a leghatékonyabb bőrcsiszolás amelynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el, ezáltal jelentősen felgyorsul az új, friss bőrsejtek kialakulása.

A kezelés leírása
A mikrodermabráziós készülék mikro-kristályok segítségével intenzíven lecsiszolja a hám különböző rétegeit.
A mikrodermabráziós készülék irányítottan, célzott sugárban kristályokat fúj a bőrre, majd vákuum segítségével a leválasztott hámsejtekkel együtt azonnal el is szívja a kristályszemcséket.

A hámsejtekkel együtt a szennyeződések is távoznak a bőrből, ezáltal tisztább bőrképet kapunk. A folyamat fájdalommal nem jár, mindössze enyhe csiszoló érzést kelt. A kezeléssel a bőr nemcsak sima és üde lesz, hanem javítja a szövetek anyagcseréjét, a vérkeringést és a nyirokáramlást.

A kezelést 2 hetente, általában kúraszerűen célszerű alkalmazni, ha konkrét problémát kezelünk.

Kiváló mindenféle heg kezelésére, legyen az akár aknéből visszamaradt vagy műtéti heg, de már 1 kezelés után is látható eredményt érhetünk el. Szinte mindenki bőrének jót tesz legalább egyszer tavasszal és egyszer ősszel a bőr általános állapot javítására.

Milyen bőrproblémákra alkalmazható?

 • aknés sebhelyek
 • öregedési foltok
 • rugalmatlan bőr
 • finom vonalak és ráncok
 • nap által károsított bőr
 • egyenetlen bőr textúra
 • durva bőr textúra
 • bőr pórusok méretének minimalizálása
 • bőr tónusának megfiatalítása

Kizáró okok

 • gyulladt akne, ekcéma vagy egyéb bőrgyulladás
 • érzékeny, rosaceás bőr
 • nyári időszakban mivel UV fény nem érheti
 • szolárium szintén nem érheti se a kezelés előtt, se pedig utána
 • nyílt seb, égési sérülés esetén
 • bőrfertőzés, herpesz, lázas állapot
 • terhesség és szoptatás alatt
 • cukorbetegség, bizonyos gyógyszerek (pl. A-vitamin származékok)
 • daganatos elváltozások, túl sok fibróma a bőrön, bőrkinövések, stb.
A kezelés menete
1.

letisztítás – arclemosótej

2.

tonizálás – lotion

3.

peelingezés – enzimes peeling

4.

tonizálás – lotion

5.

bőrcsiszolás – mikrodermabrázió

6.

táplálás 1 – ampulla

7.

táplálás 2 – hűsítő, tápláló gélmaszk ultrahang használatával

8.

táplálás 3 – nyugtató, tápláló krémmel simító masszázs

HIDROabrázió - gépi kezelés

A bőrcsiszolás egyik új kíméletes alternatívája a hidroabrázió.
Lényegében ez egy fizikai eljárás, amely ultrahang segítségével - a percenkénti kb. 30.000 rezgés - szétporlasztja a vízcseppeket, majd az apró mikro-robbanások segítik eltávolítani az elhalt hámlemezeket és szennyeződéseket a bőr felszínéről.

A kezelés nagyon kíméletes, ezért azoknak a vendégeknek ajánlott elsősorban, akiknek érzékeny bőrük van, illetve sokat szeretnek napozni, szoláriumba járni.

Mivel vízzel történik a hámlasztás, ez az egyetlen olyan kezelésfajta, amelynek semmilyen utóhatása, mellékhatása nincs, ezért érzékenységet sem okoz. A felhasznált víz hűsíti, hidratálja a bőrt, kizárólag az elszarusodott rétegeket tisztítja, javul a bőr mikro-keringése, anyagcsere folyamata, oxigén ellátása. Jótékony hatással van a nyirokkeringésre és vérkeringésre is.

Más módszerekkel szemben gyakrabban is használható, a bőr felszíni izmait stimulálja, egy enyhe mikro-masszázst végzünk a kezelőfejjel, a felületi idegek megnyugszanak, mikrostimulációt okozunk.
Tartós eredményeket érhetünk el, amely beavatkozás nyáron is alkalmazható és abszolút fájdalommentes! Bármelyik arckezeléssel kiegészíthető, így a hatóanyagok mélyebbre jutnak, a bőr megújul és csodásan ragyog!Egyéb szolgáltatások

BIOPTRON LÁMPA

A polarizált fény 400 - 2000 nm hullámhossztartomány között mozog, tehát a látható fénynyaláb komponenseit és a közeli infravörös tartomány hullámait is tartalmazza. Ez utóbbinak köszönhető a fény 1-1,5 cm-es behatolási mélysége.
A kezelés hatására jelentős mértékben felgyorsul a hámosodás folyamata és a kötőszöveti sejtek újratermelődése.
A kozmetikában a szeborreás bőrök tisztítása után alkalmazzuk seb és hámgyógyulás elősegítésére, továbbá hatásos a herpeszekre, keloidokra és a nehezen gyógyuló sebekre is.

ÁRAK - BRUTTÓ


 A jelen árak tartalmazzák az arctej, a tonik, a peeling, valamint a hidratáló zárókrém használatát is. 

Ultrahangos fotonterápia

12.000,- Ft

Várható időtartam: 30 perc

Ultrahangos fotonterápia + ampulla

13.700,- Ft

Várható időtartam: 30 perc

Hideg - meleg arcvasalás

12.000,- Ft

Várható időtartam: 30 perc

Hideg - meleg arcvasalás + ampulla

14.000,- Ft

Várható időtartam: 30 perc

Mikrodermabrázió - arc

24.500,- Ft

Várható időtartam: 45 perc

Mikrodermabrázió - arc, nyak és dekoltázs

31.200,- Ft

Várható időtartam: 1 óra

Mikrodermabrázió - arc | tisztítással

34.500,- Ft

Várható időtartam: 1 óra 30 perc

Mikrodermabrázió - arc, nyak, dekoltázs | tisztítással

35.600,- Ft

Várható időtartam: 2 óra

Hidroabrázió - arc, nyak és dekoltázs

18.700,- Ft

Várható időtartam: 1 óra 30 perc

+ Hidroabrázió arckezeléshez

3.000,- Ft

Várható időtartam: 10 perc

Bioptron fényterápiás kezelés

1.800,- Ft / terület

Várható időtartam: 10 perc

Gyere és élvezd Te is a látványos és gyors eredményeket!


Sajnos, a többségünk nem időmilliomos. A mai rohanó világban számos dolgot kell intéznünk legyen az munka, hivatali elintézendők, az otthoni háztartás, család, barátok, stb. Ezért, van olyan időszak amikor magunkra jut a legkevesebb idő. De mindezek ellenére, saját magunkról sem szabad megfeledkezni! A gépi kezelések gyors és látványos eredményei szinte bármilyen sűrű napirendbe beilleszthetőek. Főleg, ha Budapesten a belvárosban dolgozol vagy élsz, amikor is egy pillanat alatt beugorhatsz hozzánk egy kezelésre.    

Nálunk garantált az eredmény!

100%

minőségi
garancia

A szolgáltatásainkra garanciát vállalunk. Ha megítélésed szerint a kezelésed nem hozza az előzetesen ígért eredményt, akkor annak az árát nem kell kifizetned. Hiszünk abban, hogy egy ilyen esetben mindenki jóhiszeműen jár el. A szolgáltatás(ok) teljesítését és a fizetést követően reklamációt viszont már nem áll módunkban elfogadni. Közel 15 éves tapasztalattal rendelkezünk és a legjobb termékeket használjuk, így bízunk a pozitív és látványos eredményben.
A vendég velünk nem kockáztat!

>