Satoczki Bea kozmetikus és sminkes

Üdvözöllek!

Kemenesné Satoczki Beatrice vagyok. Holisztikus kozmetikus és profi sminkes.

Saját szalonomban, a Satoczki Beauty Exclusive Szépségszalonban várom a régi és új vendégeimet! Professzionális környezetben, vezető gépparkkal és első osztályú Lanèche, Courtin, Wax:One, MAC, és Marie Christine márkájú kozmetikumok, valamint Best Lashes & Brows szempilla és szemöldök termékek segítségével számos szolgáltatást nyújtok!

Jelentkezz be hozzám és szüless újjá a kezeim között!
Várlak szeretettel!

Bemutatkozás - Satoczki Bea


“Évekkel ezelőtt elmentem arckezelésre és gyantára egy szépségszalonba, ahol szörnyen elbántak velem. Akkor eldöntöttem, hogy bebizonyítom lehet ezt szívvel is csinálni.”

A kozmetika számomra nemcsak az általános kozmetikát takarja, hanem annál sokkal többet! Már kislányként is érdekelt a szépítészet világa és pár évre rá már tudtam, hogy ez a szép szakma és mások segítése lesz a hivatásom. Ezt már sikerült elérnem, mivel több éves tapasztalattal rendelkezem. A kozmetikán belül mindig is azok a kezelések érdekeltek a legjobban, amelyek azonnali és látványos eredményt hoztak. A szépségápolás nálam magában foglalja az átfogó bőrdiagnosztikát (ebben az esetben, nemcsak a bőr problémáit, hanem a problémák mögött húzódó belső okokat is szem előtt tartom), az egyénre szabott kezelést professzionális kozmetikumokkal és gépekkel, valamint a bőrápolási szaktanácsadást is.

Nagyon fontosnak tartom, hogy maximálisan jól érezd magadat, megújultan és megszépülve távozz majd tőlem, ezért egyszerre mindig csak veled foglalkozom. Nálam nincs se futószalag, se tömegkozmetika. Első találkozásunkkor először átbeszéljük mire lenne szüksége a bőrödnek és annak megfelelően építjük fel a kezelést. A kozmetikai kezelésed alatt hangulatos légkört biztosítok halk zenével és aromaterápiával annak érdekében, hogy a legkellemesebb legyen számodra az itt eltöltött idő.

Ami Veled történik nálam

Garantált szépülés egy exkluzív szalonban

pihenés

A holisztikus kozmetika segítségével, a kezelés alatt nem csak a tested, hanem a lelked is ellazul, megpihen. Teljes lesz a kikapcsolódás.

boldogság

Amikor ellátogatsz hozzám, a kezelés teljes mértékben Rólad szól. Célom, hogy jól érezd magad és elégedett legyél. A relaxációs zene alap.

szépülés

A legjobb márkákkal dolgozom. A kezeléseim többsége már az első alkalommal látványos eredményt biztosítanak. Nálam, a minőség a Te szépülésedet szolgálja.

megújulás 

Megújult külsővel, felfrissülve és önbizalommal telve távozol tőlem. Nincs is felszabadultabb érzés, mint amikor kicserélődsz a szakszerű kezelést követően.

Ha szépülni szeretnél, a lelkeddel és a szíveddel kell kezdened, mert addig egyetlen kozmetikum sem fog hatni!”

Coco Chanel

ELHIVATOTTSÁG

A szakmám a hobbim és a szenvedélyem egyaránt. Célom a folyamatos és következetes fejlődés. Szeretném a legmodernebb és a legcélravezetőbb kozmetikai eljárásokat elhozni Neked. 

tapasztalat

Közel 15 éve vagyok a szakmámban. Számos elégedett és visszatérő ügyféllel rendelkezem. Nálam biztos kezek között vagy. A vendégeim biztonsága és a kezelések eredményessége számomra elsődleges.

a vendég mindig az első

A szakmámban elengedhetetlennek tartom a vendég felé történő empátiát és diszkréciót. Az orvosi titoktartásnál kevesebbel én sem érem be, mivel a vendégeim bizalmat szavaznak felém. 

hatékonyság

A legjobb kozmetikumokkal a legjobb minőségben dolgozom. Az alapanyagaimmal nem kötök kompromisszumot. Mindig pont azt az optimális kezelést kapod, ami megoldja a problémád. 

Google értékelések Rólam

"

Köszönöm szépen a kedves fogadtatást és a precíz, szakszerű munkát. Kellemes kis szalon, nagyon jól éreztem magamat. Szeretettel ajánlom mindenkinek.


"

Kozmetika nagyon jó! Beát csak ajánlani tudom


"

Jól megközelíthető hely, parkolás nem vészes. Kellemes, elegáns légkör. Beatrice nagyon kedves, gyorsan és szépen dolgozik, nagyon jó választás.


>