Házirend és higiéniai etikett


Házirend

Arra törekszem, hogy minden vendégemet időben tudjam fogadni a megfelelő kiszolgálás érdekében. Viszont, ehhez a Te segítségedre is szükségem van. Kérlek, hogy figyelmesen olvasd át az alábbi házirendet!

  • A kozmetikában a csúcsidő általában a késő délutáni órák és a hétvége, így azt javaslom, mielőbb foglald le a kiválasztott időpontodat, hogy biztosan legyen szabad hely számodra is.
  • Kérlek, érkezz pontosan, és legalább 15 perccel a kezelés kezdete előtt. Hogy miért? Egyrészről, ha pont akkor érkezel amikorra szól az időpontod az már későnek számít, mivel a foglalás a kezelés kezdetére vonatkozik. Ha elkésel, kellemetlen helyzetbe hozod magadat, engemet és az utánad érkező vendéget is, valamint a kezelésed idejéből lesz levonva annyi idő amennyit késtél, mivel az utánad következő vendégnek pontosan kell érkeznie.
  • Javaslom, hogy indulás előtt tájékozódj a térképen, vagy üsd be GPS-be az útvonalat, hogy a legegyszerűbben tudj eljutni hozzám. Kérlek számolj plusz idővel is! A forgalmat néha nehéz előre kiszámítani, előfordulhat, hogy dugóba kerülsz, vagy éppen nehezen találsz elsőre parkolóhelyet, ami a kezelésed napján sem feltétlenül lesz másként. Megítélésem szerint, ezekkel a tényezőkkel is számoljál, így szinte biztos, hogy nem fogsz elkésni. 
  • Ha a fenntartott időpontban valamilyen okból nem tudsz megjelenni a szalonban, kérlek jelezd felém minél előbb, hogy a felszabaduló helyet még időben átadhassam egy másik vendégnek a várólistáról. (Előfordulhat olyan is, hogy pont te vagy várólistán, és elszalasztunk egy neked megfelelő időpontot, mert a vendég vagy későn szólt, vagy előzetes értesítés nélkül meg se jelent az adott időpontban). Tekintettel arra, hogy egy ilyen átszervezés időbe telik, a lemondás / időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 48 órával lehetséges a fent említett módon a nyitvatartás figyelembevételével.
  • 24 órán belüli lemondás esetén, a kezelés díjának 50%-át, illetve lemondás nélküli meg nem jelenés esetén a 100%-át számítom fel pótdíjként, amely a következő kezeléskor felszámításra kerül. Két egymást követő alkalommal történő lemondás nélküli meg nem jelenést követően, további időpontot nem áll módomban adni! Nagy összegű — 10.000,- Ft és afeletti —, valamint több mint egy órás időtartamú kezelés előzetes lemondás nélküli elmaradása esetén, a kozmetika saját belátása szerint, díjbekérőt küldhet a meg nem jelent vendég részére. A díjbekérő megjelölt határidőig történő ki nem egyenlítése esetén, a kozmetika a vendég részére további időponto(ka)t nem biztosít.      
  • Ha betegnek érzed magad vagy bármilyen vírusos eredetű elváltozást tapasztalsz a bőrödön, akkor mindenképpen egyeztessünk új időpontot! Én is ügyelek arra, hogy Te ne kapj el semmit a kozmetikában, Te se veszélyeztesd magad, engem, a kollégáim vagy a többi Vendég egészségét! A fent említett pótdíj betegség esetén nem kerül felszámításra.

Higiénia etikett

Tekintettel arra, hogy Magyarországon is megjelent a koronavírus (COVID-19), ill. a Kormány is óvatosságra és körültekintésre hívta fel a figyelmet, ezért szeretnélek tájékoztatni, hogy szalonunk is megtette a szükséges lépéseket, amelyekkel biztosítalak, hogy a továbbiakban is a legnagyobb biztonságban és nyugalomban élvezhesd szolgáltatásaimat.

Jelenleg a higiénia és a fertőtlenítés még fokozottabb figyelmet igényel, mind a saját részemről, mind a kedves vendégeim részéről. Ahogyan eddig is fokozott figyelemmel vagyok a tisztaságra, és a higiéniára, erre most a megszokottnál is nagyobb figyelmet fordítok a kozmetikai kezelő nap közbeni többszöri szellőztetésével, fertőtlenítésével és takarításával.

Minden kezelést követően, azaz két kezelés között, fertőtlenítem a helyiséget annak érdekében, hogy minden vendégemet fokozott tisztáságban fogadhassam és kezelhessem.  A kezelőágyra egyszer használatos papírlepedőt terítek, amit minden vendég után cserélek, akárcsak a szolgáltatás során felhasznált textíliákat is.

Továbbá, mind a mosdóban, mind a kezelő kabinban kézfertőtlenítőt biztosítok magam és a vendégeim részére.

A szőrtelenítő és kozmetikai kezeléseket, ahogy azt megszokhattad szigorú tisztasági előírások szerint végzem (kézmosás, gumikesztyű és eszközfertőtlenítés) járványtól függetlenül. A fertőzésveszély elkerülése érdekében dupla szájmaszkot, valamint bizonyos kezeléseknél pedig még plexi maszkot is viselni fogok, amíg szépülsz nálam.

Kérlek, hogy a kezelésre mindenképpen szájmaszkban érkezni szíveskedj! Arra kérlek még, hogy a kezelés megkezdése előtt moss alaposan kezet vagy használj kézfertőtlenítőt! Amennyiben gumikesztyűben vagy, azt is érdemes fertőtleníteni.  

Az utcai cipőt a kezelőkabinon kívül szíveskedj levenni! Vendégpapucs biztosított.

Nem győzöm hangsúlyozni, a szalonba csak és kizárólag egészségesen gyere! Ha betegnek érzed (nátha esetén is!) magad, mihamarabb jelezz nekem és a legnagyobb rugalmassággal igyekszem a várható gyógyulásod idejére másik időpontot találni számodra! A fenti lemondási szabályzat kitér a betegség esetén történő lemondásra, módosításra.

Kérlek a mostani időszakban ne gyere kísérővel!

A fent leírtak betartása, mindannyiunk egészségét és érdekét szolgálja!

Megértésed és együttműködésed előre is nagyon köszönöm, valamint továbbra is várlak szeretettel egy higiénikus és tiszta környezetben!

>