Online időpontfoglalási útmutató

A Salonic elnevezésű professzionális időpontfoglaló rendszer a

linken érhető el. A weboldalon bármelyik "Bejelentkezem" témájú gombra történő kattintással az előbb említett foglaló rendszerbe érkezel. 

Az időpontfoglaló rendszer használata

  1. A foglalási folyamatot a "Foglalás Megtekintése" gomb lenyomásával indíthatod el. Kérlek, hogy várj egy pár másodpercet míg a szolgáltatások betöltődnek! 
  2. Válaszd ki az(oka)t a szolgáltatás(okat) amely(ekre) jönni szeretnél. Mint láthatod, a szolgáltatásaim a weboldalamon feltüntetett árlista alapján lettek kategorizálva, így könnyedén megtalálhatod őket az Árak vagy a Szolgáltatások szekció felosztását alapul véve.  
  3. A szolgáltatás(ok) kiválasztása után, nyomd meg a "Tovább" gombot. A rendszer csak a szabad idősávokat (helyeket) tünteti fel. A bekeretezett részben a legközelebbi szabad időpontok (napok) jelennek meg. Ha azok közül egyik sem megfelelő, akkor az "összes időpont" gombra kattintva megjelenik a naptár alapú kereső ahol akár több hónapra előre is foglalhatsz időpontot. Amennyiben több szolgáltatást is kiválasztottál, a rendszer összeadja a kezelési időtartamokat és annak megfelelően jeleníti meg az elérhető időpontokat.
  4. A megfelelő időpont kiválasztása után, véglegesítsd a foglalásodat a leírtak szerint. Kreálhatsz magadnak fiókot a Salonic foglalási rendszerben, vagy bejelentkezhetsz a Facebook fiókoddal is, de foglalhatsz regisztrálás nélkül is. Ez utóbbi esetben ki kell venni a pipát a Salonic fiók létrehozási lehetőség elől a "Foglalás elküldése" gomb felett.
  5. Amennyiben új vendég vagy és foglalót kérek, annak összegét a foglalást követően kapott visszaigazoló emailben szereplő linkre kattintva, bankkártyával tudod a legkönnyebben befizetni.
  6. Lehet, hogy a Neked küldött időpontot igazoló üzenetemet a levelezési szolgáltatód a SPAM mappába rakja! Miután bejelölőd, hogy nem SPAM, onnantól fogva normál üzenetként fogod tőlem kapni a bejelentkezési visszajelzéseket!
  7. A foglalásod akkor lesz érvényes, ha én azt visszaigazoltam amiről szintén email üzenetet fogsz kapni. Emlékeztetőként 48 órával az időpont előtt, kapsz majd egy email üzenetet és 24 órával előtte pedig egy SMS-t is.
>