Intim gyanta

modern wax megoldással

Női és férfi intim gyanta

Tartósan és fájdalommentesen Budapesten a legmodernebb waxing technikával. A papírcsíkos gyantázás már a múlté! 

A szőrtelenített felület esztétikus és higiénikus egyaránt. Előnyös megoldás a hétköznapjainkban is.


AKtuálisabb, mint valaha

Elmondhatjuk, hogy az intim területek szőrtelenítése rengeteget fejlődött az utóbbi évtizedben. Előszőr csak divatként kezeltük, de mára már a higiéniai előnyei is előtérbe kerültek. Tehát, most már nem csak nyaraláskor mutatós a strandon fürdőruha viselésekor, hanem a mindennapokban is praktikus, hiszen a kezelt területeket sokkal könnyebb tisztán tartani, emellett az izzadás, ill. az izzadságszag jelentősen mérséklődik, és a hálószobában is feldobja párkapcsolatunkat.

A női & férfi intim gyanta MÁRA közkedvelt szolgáltatás lett 

A fent leírtaknak köszönhetően, az intim gyantázás, mint kozmetikai szolgáltatás nagyon népszerű lett a nők és férfiak körében egyaránt kortól függetlenül. Kozmetikánkban, az elsők között kezdtünk el férfi test és intim gyantázással is foglalkozni, azaz az urakat is tetőtől talpig szőrtelenítjük (kivéve haj és arcszőrzet). Ennek eredményeképpen, számos pár tisztel meg minket a folyamatos bizalmukkal.

Számos szőrtelenítési eljárás létezik, de egyik sem annyira célravezető, tartós és biztonságos, mint a wax gyanta.


Ami gond lehet
 • Problémát okoz az intim részek borotválása, esetleg az epilálása? Ez utóbbi komoly bátorságra vall.
 • A szőrtelenítő krémek nem hozzák a kívánt eredményt? Talán Made in China? Nem hangzik bizalomgerjesztően.
 • A lézeres szőrtelenítés pont nem alkalmazható a te szőrtípusodra? Esetleg nem is veszélytelen (pl. here környéke férfiaknak)? Eredmény nem jött be?
 • A hagyományos gyantázás szinte elviselhetetlen fájdalommal jár? Ha viszont elviselnéd, akkor meg az allergiás érzékenység okoz gondot?

Ha bármelyik is igen, akkor nem vagy egyedül. Nagyon sok hozzád hasonló nő és férfi szembesül a fent felsorolt problémák valamelyikével.

A szőrtelenítés többféle módon végezhető, de nem mindegyik megoldás problémamentes. Főleg, ha otthon szeretünk ügyködni. Üvöltésünk akár a szomszédokat is felverheti, macskánk elmenekül, kutyánk nyüszít, papagájunk elnémul, aranyhalunk pedig napokig nem hajlandó enni, és még sorolhatnám.

az optimális megoldás
- a waxing

Mit nyújt az intim gyantázás kozmetikában?
Olyan tartós simaságot és pihe-puha bőrt biztosít, amelyet más szőrtelenítési módszerrel nem lehet átélni, mint például az előbb említett borotválás, epilátor, vagy a szőrtelenítő krém. Miután kipróbálják az intim gyantát, a vendégeink többsége végleg elhagyja a borotvát, legalábbis ami az intim felületeket érinti.

Az évek során számtalan megoldást kipróbáltam, többféle gyantával is dolgoztam. Legyen is bármennyire hatékony egy adott gyanta az intim felületeken, a fájdalomérzet szinte mindig megmaradt, főleg érzékeny bőr esetén.

A legtutibb megoldásnak a wax gyanta, azaz angolul a waxing eljárás bizonyult. Amellett, hogy jóval tartósabb, mint a hagyományos gyantázás, a kezelés szinte mindig fájdalommentes még a legérzékenyebb területeken is. Ráadásul, mivel kényes részekről van szó, így a minőségből én nem engedek, és a méltán prémium WAX:ONE márkát használom. Az eredmény magáért beszél, hiszen ami az intim gyantázást illeti, szinte az összes vendégem már kizárólag a waxing-ot kéri. A hagyományos gyantát már csak testgyantázás során használom, de az is visszaszorulóban van, mivel a WAX:ONE márkának kiváló termékei vannak testszőrtelenítésre is, főleg érzékeny és kipattogásra hajlamos bőrre.

Amit a WAX:ONE márkáról és a
waxing módszerről érdemes tudni

A waxing, azaz a waxolás röviden
A waxolás, hasonlóan a hagyományos gyantás módszerhez, a szőreltávolítás tartós formája, mely a szőrt gyökerestől távolítja el. A test majdnem minden egyes területe waxolható beleértve a szemöldököt, arcot, intim területeket, hónaljat, lábakat, karokat, hátat, mellkast és hasat, stb.

A waxing előnyei


A tradicionális gyantázáshoz képest, a waxolás - kiváltképpen a WAX:ONE termékcsalád - számos előnnyel bír.

Szinte FÁJDALOMMENTES

A wax a bőrhöz nem tapad, hanem csak a szőrt veszi körül és alacsony hőmérsékleten is tökéletesen eltávolítja azt. Mindezek eredményeképpen, felkenéskor sosem fogod forrónak érezni a wax-ot, ill. mivel nem ragad rá a bőrödre, maga az eltávolítás sem okoz kellemetlen tépő érzetet és utólagos fájdalmat.

Ideális megoldás ÉRZÉKENY BŐRRE

A WAX:ONE termékcsalád nem tartalmaz fenyőgyantát, így sokkal kisebb a bőrérzékenység, irritáció vagy allergia esélye, ill. olyan vendégeknek is ajánlom, akiknek a bőrén korábban nem kívánt bőrreakciók keletkeztek a gyantázástól (pl. kipattogás, szőrbenövés, stb.). A gyanta érzékenyek is élvezhetik a tartósan és bársonyosan sima bőr nyújtotta kényelmet és higiéniát.

HATÉKONYSÁG

A rövid, zömök szőrszálakat is hatékonyan eltávolítja. A híg wax gyanta egyenletesen terül és gyorsan, teljesen körülveszi még a legfinomabb szőrszálakat is, így alaposan, tőtől tépi ki őket. Nincs beszakadt, benőtt szőrszál, a szolgáltatás gyors és a bőr sokáig sima marad. További pozitívum, hogy nyáron nem kell 4 hetet várni, a gyér és rövidebb szőrszálakat is simán kiszedi. A párod imádni fogja!

Kiemelkedően HIGIÉNIKUS

A waxolás alatt minden felkenés után új spatulát használok, azaz, ha egy spatulát csak egyszer használok, akkor biztos nem kerül szennyeződés a bőrödre.

Prémium MINŐSÉG

A WAX:ONE olyan termékcsalád, amely kizárólag a legjobb minőségű, tesztelt összetevőket tartalmazza, így szolgáltatva a legjobb szőreltávolítást, még az érzékeny bőrről is.

TARTÓS megoldás

Szőrtípus függő, de a waxing legalább 2-3 héttel nyújt tartósabb szőrtelenséget, mint a hagyományos vetélytársai. Ez az időtartam bővülhet attól függően, hogy milyen gyakran jársz kezelésre. Télen  a legideálisabb amikor ritkábban járunk szőrteleníteni.   

A zsákbamacska


Nem árulok zsákbamacskát, ha életedben először jössz intim gyantára, akkor a waxing is lehet kellemetlen.  Ha még nem jártál kozmetikusnál intim gyantára, viszont az intim szőrzetet villanyborotvával vagy pengével karbantartottad, akár teljesen le is csupaszítottad, akkor ennek az általad végzett szőrtelenítésnek a rendszereségétől függ, hogy az első gyantázási alkalom mennyire lesz kellemetlen, illetve, hogy a fájdalommentesség hanyadik kezelési alkalommal következik be. Általános tapasztalataink alapján, ez a harmadik ― negyedik alkalomtól várható, még a legmakacsabb és legerősebb szőrzet esetében is.

Személyes higiénia és az intim gyanta — ápoltan érkezzünk a kezelésre


Amikor az ember nőgyógyászhoz, vagy egyéb orvosi vizsgálatra látogat, gondosan készül, azaz alaposan megmosakszik. Ezek a szabályok érvényesek az intim és testszőrtelenítés előtt is.

Zuhanyzás, ha otthonról jössz: az intim higiénia egy ilyen kezelésnél nagyon fontos. Nem csak azért, mert ezzel elkerülöd a fertőzéseket, hanem azért is, mert megadod számomra az alapvető tiszteletet, ahogy én is a kozmetika rendszeres fertőtlenítésével, tisztán tartásával az érkezésedre. Használj törlőkendőt!


Ha munkából jössz és nincs időd tusolni, akkor sincs semmi gond. A mosdóban bekészített intim törlőkendővel hamar visszakaphatod friss és tiszta állapotodat, annyira a kezelendő felületeden, hogy ne kelljen a fürdés hiánya miatt izgulnod. 

A kendőt nem csupán a genitáliák környékén, de a végbélnyílás és a hónalj területén is érdemes használnod.


Hidd el nagyra értékelem, ha fokozottan ügyelsz a személyes higiéniádra, mivel megkönnyíted a dolgom az alapvető fertőtlenítés mellett és Te sem fogod kellemetlenül vagy feszélyezve érezni magadat.


Nem megfelelő személyes higiénia esetén, a kezelést jogomban áll megtagadni, de erre még szerencsére nem került sor.


Tiszteljük meg egymást!

A waxing kezelés menete

1.

Amikor megérkeztél hozzám a kozmetikába és szükségesnek érzed, akkor eldobható nedves törlőkendővel fel tudod magad frissíteni és megtisztítani a kezelendő területeken a megfelelő higiénia érdekében.

2.

Miután felfeküdtél a kezelőágyra, a fertőzések elkerülése érdekében, fertőtlenítem a kezelendő felületeket WAX:ONE | CLEAN géllel.

3.

Az intim területen WAX:ONE | HOT WAX-al fogok dolgozni. Ezen termék használata előtt, a WAX:ONE | SMOOTH olajjal átkenem a bőröd.

4.

A WAX:ONE | HOT WAX segítségével kíméletesen és szakszerűen eltávolítom a szőrt a kezelt területekről.

5.

Utókezelés. A kezelés után letisztítom a bőrt a WAX:ONE | SMOOTH olaj segítségével, amely megnyugtatja és táplálja a bőrt. Hűsítő és fertőtlenítő zselével zárom a kezelést.

Otthoni ápolás waxing után


Az utóápolás fontos lépése minden egyes WAX:ONE kezelésnek.
 
Mindig megbeszélem Veled az elő- és utókezelések fontosságát. Erről kapsz is majd egy ún. időpontkártyát, amely összefoglalja az otthoni ápolási tanácsokat. Ezek betartása biztosítja számodra a legkellemesebb eredményt és szolgáltatást.

A waxolást követően a bőr időszakosan érzékennyé válhat, ezért a nem kívánt bőrreakciók, irritáció és a fertőzések elkerülése érdekében fontosak az alábbi tanácsok betartása a kezelést követően.

Wax előtt és után, 24 órán keresztül kerüld az extrém hőhatásokat, például:

 • Forró zuhany vagy fürdő
 • Napozás és szolárium
 • Szauna és gőzfürdő
 • Intenzív sport és izzadás

Bizonyos kozmetikumok használatát, pl. önbarnító, testvaj, hidratáló krém, smink és dezodorokat is javasolt 24 órán keresztül mellőzni.
Kerüld az alábbiakat is:

 • A szőrtelenített terület tapogatása és/vagy vakarása.
 • Úszás, strandolás, azaz nem szabad klóros vízbe menni

A legjobb és legtartósabb eredmény érdekében:

 • Használd a WAX:ONE | CARE ápolót, így elkerülheted a szőrbenövéseket. Kozmetikámban beszerezhető, az ára: 6.490 Ft / 200 ml (bruttó). 
 • Használj bőrradírt heti 2-3 alkalommal. Szintén vásárolható nálam. Ára: 2.500 Ft / 50 ml (bruttó).
 • Ápold és hidratáld a bőrödet minden nap, hogy puha és sima legyen.
 • 4-6 hetente szőrteleníts a kedvenc WAX:ONE specialistádnál.

Elfogadsz tőlem egy javaslatot?

Ha igen, akkor csatlakozz te is ahhoz a több ezer elégedett ügyfélhez, akik már világszerte rendszeresen igénybe veszik ezt a prémium szolgáltatást! Te sem fogsz csalódni, mivel csakis a legjobbat érdemled!

Amit az intim gyantáról érdemes tudni

Az intim testrész ápoltsága és megjelenése mindenki számára fontos korosztálytól függetlenül. Az indítékok különbözőek: van, aki esztétikai vagy higiéniai okokból, és van, aki egyszerűen divatból távolítja el a szőrszálakat az intim testtájakról. A mindenhol simaság főként a fiatalabb hölgyek körében népszerű, de a trend terjeszkedni látszik a férfiak és az idősebb korosztály között is.
Sokszor felmerül a kérdés, valójában hogyan működik az intim gyantázás.

Gyakran ismételt kérdések 


Milyen előnyei vannak az intim gyantázásnak a borotválással szemben?

Az intim gyanta előnyei a borotválkozással szemben a következők: az intim gyantázás után a szőr csak 2-3 hét után kezd serkenni, amely időtartam a folyamatos gyantázás eredményeként egyre jobban kitolódik, így akár elég majd 5-6 hetente végezni a szőrtelenítést. A szőr újbóli növekedése egyáltalán nem szúrós, puhán lágyan nő vissza a szőrzet, nem viszket, mint egy esetleges leborotválás után. Az intim gyantázás pillanatnyi fájdalmán kívül nincsen semmiféle hátránya.


A teljes intim gyanta előnyei:

 • gyors
 • ápolt és kényelmes szőrviselet
 • tartós és higiénikus eredmény
 • esztétikus megjelenés

Mióta végzel intim gyantázást férfiak számára is?

Pályafutásom során, évek óta folyik nálam e fajta szőrtelenítés, tehát nem kell attól félni a szalonba lépve, hogy furcsán néznek az emberre.
Sok férfi ügyfelem említi a híres angol focistát, David Beckham-et. Most, hogy olyan sztárok, mint ő, nyitottak a gyantára, ez a többi férfit is felbátorítja.
10 éve még három férfit gyantáztam egy héten, ma több, mint hármat csinálok egy nap. De a férfiak egyébként is jobban rendben tartják magukat.
A divattal manapság egyre tisztább külső jár és ez megragad a férfiak tudatalattijában.

Miért érdemes férfiak részére is az intim rész szőrtelenítése?

Egyik oka, hogy a dús szőrzet által előidézett kellemetlen szagok kialakulását megszüntethetjük. Másrészt könnyebb az intim testrész tisztán tartása is, és nem utolsó sorban optikailag is hatásos, mivel gyantázás után szőrtelen állapotban a pénisz nagyobbnak hat, ezzel fokozva szexuális életünket.

Mely intim területek szőrtelenítése tartozik bele az intim gyantázásba?

A férfi intim gyantázás magába foglalja a szeméremdomb, hímvessző körüli részt és a herezacskó szőrtelenítését, igény szerint a végbélnyílás körüli részt, illetve a külső farpofákat is. Kérésre boxer vagy fecske fazont is vállalok.
Hölgyeknél a szeméremdomb, szeméremajkak a fenék belső és igény esetén külső egyaránt.

Hány percig tart?

A teljes intim gyanta, azaz a brazil gyanta 30 percet vesz igénybe. Ha először gyantáztatsz, a kezelést megelőzi egy tájékoztató beszélgetés, és diagnosztika, ezért kérlek, az első alkalommal számolj 1 órával.

Kiknek ajánlod az intim gyantázást?

A magam részéről ajánlom bárki számára az intim kozmetikát, mert mindenkinek jár az a luxus, hogy ne kelljen sérülésveszélyesen 2-3 naponta borotválniuk intim testrészüket. Akinek fontos, hogy párjának imponáljon, megjelenése kívánatosabb legyen a párnák közt, illetve akik számára fontos az intim testrészének ápoltsága és higiéniája.

AJÁNLOTT

 • nőknek és férfiaknak egyaránt
 • már 14 éves kortól szülői beleegyezéssel
 • várandós nőknek, ill. szülés előtt
 • intim területi műtét előtt
 • intim területi tetoválás, piercing behelyezése előtt

AMI KIZÁRÓ OK LEHET

 • napégés, bőrfertőzés, allergia 
 • nyílt seb, égési sérülés, súlyosabb gyulladás
 • közvetlen borotválás és/vagy szőrtelenítő krém használata után
 • orvosilag nem javasolt - pl. friss műtétet követően, fertőzés nemi területen, stb. 

Az intim gyantázás menete

1.

Megérkezéskor a kedves vendéget egy külön helyiségbe kísérem, ahol zárt ajtók mögött kezelőágyon egyszer használatos papír lepedőn történik a gyantázás, intim, diszkrét környezetben, biztosítva ezzel vendégeim kényelmét és nyugalmát.

2.

Ha először jössz hozzám intim gyantáztatni, elsőre is megbeszéljük a részleteket, az esetleges felmerülő kérdéseket és, ha felkészültél kezdjük csak el a kezelést. Az intim gyantázást megelőzi egy átfogó bőr és szőranalízis, majd ennek alapján fogom kidolgozni a kezelést.

3.

A kezelés fehérnemű nélkül történik, ha viszont egy kicsit szégyenlősebb vagy, egy steril papírbugyit kapsz, és úgy foglak gyantázni. A hosszabb szőrszálakat, ha szükséges legömbölyített végű ollóval vagy trimmelővel rövidre lenyírom, így elkerülhető a kellemetlen húzó érzet a gyanta felvitelekor.

4.

Mint a fentiekben írtam, a művelethez leginkább a WAX:ONE termékeket, azaz a waxing módszert használom. Egyénre szabottan formázható, rugalmas és kíméletesebb, mint a patronos/lehúzócsíkos gyanta. Nagy előnye továbbá, hogy alacsonyabb hőmérsékleten is kiválóan eltávolítja a szőrzetet. Kíválóan alkalmas érzékeny bőrre.

5.

Az intim gyantázás során a kedves vendég segíti, az instrukcióim alapján, hogy hogyan tartsa intim testrészét a hatékony munkavégzésért. Férfiaknál előfordulhat, főleg első alkalommal, hogy kicsit zavarban vannak, merevedés is létrejöhet, de ez természetes velejárója a folyamatnak. Fontos tudni, hogy itt erotikus szolgáltatás nem történik! Aki ezt keresi, nem jó helyen jár!

6.

A bőr előkészítése után következik a gyanta (wax) felvitele spatulával és letépése, ami mindössze pillanatnyi fájdalommal jár, nem követi semmiféle tartós kellemetlen érzés. Intim testrészünk, az egyik legkényesebb pontja testünknek, ezért a higiéniára nagy hangsúlyt fektetek. A használt gyanta, rögtön megy a szemetesbe, nem használom újra fel, így a sterilitás maximális.
Ha szükséges, egy felületre maximum kétszer megyek vissza és befejezésképp az esetleges letapadt vagy benőtt szőrszálakat, steril csipesszel eltávolítom.

7.

Egyéb kiegészítő intim kozmetikai szolgáltatások
Gyulladt szőrtüszők esetén, kérésre tisztítást, valamint igény szerint különböző mintákat is szívesen csinálok (csík, háromszög, szívecske, csepp stb.). Különleges alkalmakra intim testfestést és díszítéseket (strasszkő, csillám).

8.

Gyantázás után a bőrön lévő esetleges gyantamaradványokat utókezelő olajjal eltávolítom, fertőtlenítem, majd nyugtató, hámosító balzsammal és hintőporral ápolom a bőrt.

Mire figyelj intim gyantázás előtt/után

mikor jöhetek intim gyantáztatni?

Nagyon fontos, hogy az első intim gyanta esetében a szőrtelenítés a borotválkozástól számított 10. naptól vagy később történjen. Ezáltal, elérhető az optimális szőrhosszúság, ami minimum 0,5-1 cm. Ha túl rövid, a gyanta nem tud mibe belekapaszkodni és a kezelés eredménytelen lesz.
Gyantázást 4-5 hetente ajánlott újra ismételni.

Hogy elkerüld az intim gyantázást követő kellemetlenségeket és fertőzést!

A gyantázásod napján nem kötelező, de javaslom, hogy inkább gyere kényelmes pamut anyagból készült bugyiban. Kerüld a szoros és műszálas fehérneműt (tanga), illetve aminek csipkés a vonala, mert ezek könnyen okozhatnak bőr irritációt, diszkomfort érzést, sőt akár gyulladást is!

Kezelésed napján úgy szervezd a napirended, hogy utána legalább 24 óráig ne legyen fokozott izzadsággal járó program, mint például a szauna, gőzfürdő, edzés, és a szex is idetartozik. Tanácsos még kerülni az uszodát, strandot, testmasszázst, szoláriumot és napozást is! Tehát a legjobb, ha aznap a picit elcsigázott bőrt hagyod pihenni! Tanácsos még 1-2 napig ápolni a frissen gyantázott bőrfelületet nyugtató krémmel (körömvirág, aloe vera gél, WAX:ONE Care), hogy tudjon regenerálódni!

intim gyanta menstruáció alatt

Sok nő feltette a kérdést, hogy a mensesük alatt vállalom-e a gyantázást. Nos, igen! Frissen mosakodva, tamponnal, de természetesen nem a csúcsnapján. Azt külön kiemelném, hogy vannak nők, akik ilyenkor kevésbé érzik fájdalmasnak a gyantázást, vélhetően a szervezet magas endorfin tartalma miatt, ami tompítja a menses okozta görcsöket. Mindenkinek saját döntése, hogy vállalkozik-e ilyenkor erre a procedúrára.

Házi ápolás 3 pontban

Az alábbi lépések betartásával, szép és egészséges bőröd lesz hetekig! Ez igaz mind a hagyományos, mind pedig a wax-al szőrtelenített intim területre. 

01

Hetente 1-2X testradírral és testápolóval átmasszírozni a szőralánővésre hajlamos területeket. Különösen a napoztatott és szoláriumoztatott bőr hámosodik rá a szálakra és termel benövéseket.

02

Az esetleges benövéseket és szőrtüszőgyulladásokat otthon durván nyomkodni szigorúan tilos, mert ez a terület nyirokerekkel bőven ellátott és szakszerűtlen nyomás hatására, a gyulladás akár lobosodhat is! Nem szabad megvárni és házilag kísérletezni, amíg borsónyira nő a szőrtüszőgyulladás. Szólj és orvosolom a problémát!

03

A következő gyantázás előtti nap célszerű testradírozni, hogy az esetleges letapadt szálak is elváljanak a bőrtől, viszont ez alkalommal nem ajánlott testápolót használni, mert a zsiradékkal átitatott szőrszálak nem tudnak beletapadni a gyantába

ÁRAK - BRUTTÓ


Női intim gyanta

Első alkalommal magába foglalja a bőr- és szőrdiagnosztikát, valamint az intim bőrápolási szaktanácsadást!

WAXING árak

Bikini fazon gyanta

Ennél a fazonnál a bugyin kívül eső részeket szőrtelenítjük.

Várható időtartam: 25 perc / első alkalom: 40 perc

ÁR: 5.400,- Ft

Női részleges intim gyanta | Brazil stílus

Szeméremdomb formára igazítása, szeméremajkak és a fenékbelső szőrtelenítése.

Várható időtartam: 30 perc / első alkalom: 1 óra

ÁR: 10.500,- Ft

Női figurális intim gyanta

Lényegében teljes intim szőrtelenítést végzünk, annyi különbséggel, hogy elől a szeméremdombon meghagyunk egy vendég által választott mintát. Ez lehet csík (vastag vagy vékony), háromszög, szívecske, csepp, stb.  

Várható időtartam: 40 perc / első alkalom: 1 óra

ÁR: 11.400,- Ft

Női teljes intim gyanta | Hollywood stílus | A legkedveltebb

Szeméremdomb, szeméremajkak és fenékbelső ív teljes szőrtelenítése.
Várható időtartam: 30 perc / első alkalom: 1 óra

ÁR: 11.000,- Ft

Férfi intim gyanta

Első alkalommal magába foglalja a bőr- és szőrdiagnosztikát, valamint az intim bőrápolási szaktanácsadást!

waxing árak

Férfi szimpla intim gyanta

Szeméremdomb, herezacskó, a gát és a hímvessző körüli területek kerülnek szőrtelenítésre. Hátul pedig nem szedünk.
Várható időtartam: 30 perc / első alkalom: 1 óra

ÁR: 14.000,- Ft

Férfi részleges intim gyanta

Szeméremdomb formára igazítása, herezacskó, hímvessző és fenékbelső szőrtelenítése.
Várható időtartam: 30 perc / első alkalom: 1 óra

ÁR: 15.600,- Ft

Férfi teljes intim gyanta | A legnépszerűbb stílus

Szeméremdomb, herezacskó, a hímvessző körüli terület, valamint a fenék belső ív szőrtelenítése. 

Várható időtartam: 30 perc / első alkalom: 1 óra

ÁR: 16.500,- Ft

Férfi teljes intim gyanta a fenék külső ívvel együtt | Kedvelt

Szeméremdomb, herezacskó, a hímvessző körüli terület, valamint a fenék belső ív és a külső farpofák teljes szőrtelenítése. 

Várható időtartam: 45 perc / első alkalom: 1 óra

ÁR: 18.700,- Ft

Férfi intim fecske

Szeméremdomb, herezacskó, hímvessző, fenék belső és külső ív, combhajlat szőrtelenítése a képzeletbeli fecske vonalán. 

Várható időtartam: 45 perc / első alkalom: 1 óra

ÁR: 20.900,- Ft

Férfi intim boxer | Maximalistáknak

Szeméremdomb, herezacskó, hímvessző, fenék belső és külső ívek, valamint a derék és a combok szőrtelenítése a képzeletbeli boxer vonalán. 

Várható időtartam: 1 óra / első alkalom: 1 óra 15 perc

ÁR: 22.300,- Ft

Fenék szőrtelenítése

waxing árak

Fenék belső ív wax

4.900,- Ft

Várható időtartam: 20 perc

Fenék külső ív wax

6.000,- Ft

Várható időtartam: 25 perc

Teljes fenék wax

10.000,- Ft

Várható időtartam: 30 perc

Kiegészítő szolgáltatások

Intim arany vagy ezüst tetoválás

Várható időtartam: 20 perc. 

ÁR: 1.800,- Ft / kis minta; 2.900,- Ft / nagy minta

Intim bőrékszer kristályból

Várható időtartam: 10-30 perc.

ÁR: 400,- Ft-tól / db

Intim csillámtetoválás

Várható időtartam: 15 perc.

ÁR: 1.500,- Ft / kis minta; 2.200,- Ft / nagy minta

Intim kozmetikai mélytisztító kezelés

Radírozás, kitisztítás és fertőtlenítés. Mindezen felül még speciális gyulladáscsökkentő szérum bevitele.
Várható időtartam: 1 óra.

ÁR: 15.900,- Ft

Intim testfestés

Várható időtartam: 30 perc.

ÁR: 4.300,- Ft

Nálunk garantált az eredmény!

100%

minőségi
garancia

A szolgáltatásainkra garanciát vállalunk. Ha megítélésed szerint a kezelésed nem hozza az előzetesen ígért eredményt, akkor annak az árát nem kell kifizetned. Hiszünk abban, hogy egy ilyen esetben mindenki jóhiszeműen jár el. A szolgáltatás(ok) teljesítését és a fizetést követően reklamációt viszont már nem áll módunkban elfogadni. Közel 15 éves tapasztalattal rendelkezünk és a legjobb termékeket használjuk, így bízunk a pozitív és látványos eredményben.
A vendég velünk nem kockáztat! 

Most már mindent tudsz!

Köszönöm, hogy végig olvastad ezt az oldalt! Most már rendelkezésedre áll minden információ az intim gyantázási szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Szeretnéd kipróbálni?  

>