Fizetési feltételek


Online bankkártyás fizetés

A Salonic által üzemeltett online időpontfoglalási rendszerben, az új vendégek foglalása foglaló befizetéséhez kötött. Alkalmanként, lehetőség nyilhat utalványokat, bérleteket, termékeket is a foglalási rendszerben megvásárolni. Mindezt, online bankkártyás fizetéssel. A Salonic rendszerében alkalmazandó Fizetési Feltételekről IDE kattintva tájékozodhatsz.      

Készpénz

A szalonban van lehetőség készpénzzel fizetni. Mint egyéni vállalkozó, a fizetést követően nyugtát állítok ki, amit átadok a vendég részére. 

Bankkártyás fizetés

Bankkártyával az OTP Bank által kihelyezett és az érintés nélküli kártyaelfogadást is lehetővé tévő ún. hordozható POS terminál segítségével tudsz fizetni. 

Az elfogadható kártyatipusok:

  • MasterCard termékek (MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro).
  • VISA termékek (VISA, VISA Electron, VPay).
  • JCB

Elfogadható egyéb bankkártya típusok:

  • American Express
  • Diners Club

A POS terminál támogatja még többek az Apple Pay és a Google Pay szolgáltatásokat is. Ennek köszönhetően, tudsz okostelefonnal és okosórával egyaránt fizetni (amennyiben az előbb említett szolgáltatások egyike be van állítva az okoseszközön). 

Mastercard logo
Maestro logo
Visa bankkártya lgo
VPay logo
Union Pay logo
JCB logo
American Express logo
OTP szépkártya lgo

Bankkártyás fizetést követően, átadom a vendég részére a terminál által nyomtatott nyugtát, valamint az általam kiállított számlát. 

SZÉP-kártya elfogadóhely 

Az OTP, a K&H és az MKB bankok által kibocsátott Széchényi Pihenőkártyák felhasználhatóak a szalonunkban.

Elfogadott SZÉP-kártyák
>