Fizetési feltételek


Online bankkártyás fizetés

A Salonic által üzemeltett online időpontfoglalási rendszerben, az új vendégek foglalása foglaló befizetéséhez kötött. Alkalmanként, lehetőség nyilhat utalványokat, bérleteket, termékeket is a foglalási rendszerben megvásárolni. Mindezt, online bankkártyás fizetéssel. A Salonic rendszerében alkalmazandó Fizetési Feltételekről IDE kattintva tájékozodhatsz.      

Készpénz

A szalonban van lehetőség készpénzzel fizetni. Mint egyéni vállalkozó, a fizetést követően nyugtát állítok ki, amit átadok a vendég részére. 

Bankkártyás fizetés

Bankkártyával a K&H Bank által kihelyezett és az érintés nélküli kártyaelfogadást is lehetővé tévő ún. hordozható POS terminál segítségével tudsz fizetni. 

Az elfogadható kártyatipusok:

  • MasterCard termékek (MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro).
  • VISA termékek (VISA, VISA Electron, VPay).
  • JCB

Elfogadható egyéb bankkártya típusok:

  • American Express
  • Diners Club

A POS terminál támogatja még többek az Apple Pay és a Google Pay szolgáltatásokat is. Ennek köszönhetően, tudsz okostelefonnal és okosórával egyaránt fizetni (amennyiben az előbb említett szolgáltatások egyike be van állítva az okoseszközön). 

Fizetési feltételek - bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetést követően, átadom a vendég részére a terminál által nyomtatott nyugtát, valamint az általam kiállított számlát. 

>