Masszázs

A mindennapos feszültség leküzdésére, és a testi-lelki harmónia érdekében aktivizáld saját gyógyító erőd egy pihentető masszázzsal!

Stresszmentesítő masszázsok gyertyafényben és halk relaxációs zenével!

masszázsaink

Fej-, nyak-, dekoltázs- és arcmasszázs

Az arcmasszázs az egyik legkellemesebb kozmetikai művelet közé tartozik. A vendégeknek nemcsak a bőre, hanem a lelke is feltöltődik energiával, szépséggel.

Segíti a hatóanyagok mélyebbre jutását, élénkíti a vérkeringést és a nyirokkeringést, ezáltal frissíti és méregteleníti a szöveteket, kisimítja az apróbb ráncokat és helyreállítja a bőr tónusát. Így összességében elmondhatjuk, hogy a masszázs nemcsak kényeztet, hanem fiatalít is. A kezelés alatt a halk zene kitűnő kikapcsolódást és relaxálást biztosít segítve mindezzel a szervezet regenerálódását.

Fiatalító hatás

Fokozza a sejteknek és a rostoknak az újra képződését, ezáltal lassítja az öregedési folyamatokat. Segíti a bőr feszességének és rugalmasságának fenntartását. 

Bársonyos hatás

Tökéletesen bársonyos és sima bőrt eredményez a mélyre jutó hatóanyagoknak köszönhetően. Továbbá, eredményesen csökkenti a mitesszerképződést. A megfáradt izomzat pedig gyorsabban regenerálódik. 

Pihentető hatás

A gyertyafény, a relaxáló zene és az illatok segítségével még jobban ellazulunk, alábbhagy az idegrendszeri feszültségünk, megnyugszunk és a masszázst követően újjászületünk. 

Amit az arcmasszázs magában foglal

Az arcmasszázs magába foglalja a nyak és a dekoltázs, valamint a fejmasszázst is. A masszázs hatására az arcbőr visszanyeri rugalmasságát, feltöltődik. A felhalmozódott méreganyagok kiürülnek a nyirokereken keresztül, mely eredményeként az arcbőr tiszta, az arc pedig kipihent lesz.

férfiaknak is

Ami a férfinak is jár

A masszázs szolgáltatásunk férfiak részére is maradéktalanul kifejti az összes előnyét. Ámbár, az ő esetükben a dekoltázst a vállmasszázs váltja fel. Tökéletes stresszmentesítő egy kihívásokkal teli és fárasztó irodai nap után, és/vagy biztosítja a megfelelő ellazulást egy komolyabb edzést követően.  

reflexzóna

Kézmasszázs  

Kéz reflexzóna masszázs hölgyek és uraknak egyaránt. Tökéletes kikapcsolódás megfáradt kezeidnek. Különösen ajánlott azoknak, akik rendszeresen igénybe veszik a kezeiket irodai munka és/vagy éppen sportolás során. A kézmasszázs közben speciális fogásokkal és pontnyomásokkal stimuláljuk a kézen, csuklón és az alkaron található akupresszúrás pontokat. Ellazulnak az ízületek és az izmok (utóbbiak főleg a tenyéren), csökken az esetleges ízületi fájdalom (pl. reumásoknak), a fáradt kéz végre megkönnyebbül.   

árak- Bruttó

Masszázs

12.500

Ft

Arc, nyak és dekoltázs
Várható időtartam: 1 óra


Prémium masszázs

14.400

Ft

Arc, nyak és dekoltázs
+ extra hatóanyaggal
Várható időtartam: 1 óra 15 perc


Kéz-
masszázs

4.300

Ft

Kéz - reflexzóna masszázs

Várható időtartam: 20 percBérlet
5 alkalom

59.000

Ft

Masszázs arc, nyak, dekoltázs és fej
Várható időtartam: 1 óra / alkalom


Bérlet
10 alkalom

112.000

Ft

Masszázs arc, nyak, dekoltázs és fej
Várható időtartam: 1 óra / alkalom


Megjegyzés: a fenti bérleteket online bankkártyás fizetési lehetőséggel lehet majd megvásárolni, amely hamarosan elérhetővé válik. Szíves türelmeteket előre is köszönöm!

Nálunk garantált az eredmény!

100%

minőségi
garancia

A szolgáltatásainkra garanciát vállalunk. Ha megítélésed szerint a kezelésed nem hozza az előzetesen ígért eredményt, akkor annak az árát nem kell kifizetned. Hiszünk abban, hogy egy ilyen esetben mindenki jóhiszeműen jár el. A szolgáltatás(ok) teljesítését és a fizetést követően reklamációt viszont már nem áll módunkban elfogadni. Közel 15 éves tapasztalattal rendelkezünk és a legjobb termékeket használjuk, így bízunk a pozitív és látványos eredményben.
A vendég velünk nem kockáztat!

>