Smink

Profi smink készítése a Te igényeid szerint

Legyen akár esküvő, szalagavató, ballagás, báli szezon, fotózás, céges parti, karácsony, szilveszter, családi ünnep, vagy bármilyen különleges alkalom, professzionális sminket készítek a Te igényeid szerint. Budapesten és a közeli vonzás körzetében vállalok munkát egyedi megállapodás alapján. Budapest belvárosában a Satoczki Beauty Exclusive Szépségszalonban dolgozom elsősorban, de házhoz is szívesen kimegyek előzetes megegyezés alapján! Kérj időpontot tanácsadásra és a részleteket személyesen megbeszéljük!

A smink vagy más néven kendőzés, egy átmeneti korrekció az arcon. A helyesen elvégzett technikával és megfelelő minőségű anyagokkal az arc előnyös adottságait kiemeljük, míg az előnytelen tulajdonságait elrejtjük.

Az általad kívánt cél elérése érdekében csakis a legjobb minőségű professzionális sminkmárkákkal dolgozom -MAC, Bobbi Brown, Urban Decay, Marie Christine - és kiváló ecsetekkel a tökéletes végeredményhez. Az évek során számos sminktechnikát tanultam, valamint folyamatosan figyelemmel kísérem az új trendeket a vendégeim legnagyobb megelégedésére.

Esküvői smink a Menyasszony 
részére

Az esküvő életünk egyik legszebb napja, így magától értetődő, hogy leggyönyörűbbek akarunk lenni ezen a csodálatos napon, ami kifejezetten igaz az ún. menyasszonyi sminkre. Én is átéltem, ezért ezt nagyon jól tudom.

Első személyes konzultáció

Az esküvőt megelőző hetekben a szalonban, egy személyes konzultáció keretében átbeszéljük a részleteket. Felmérem, hogy milyen stílusú és színvilágú esküvőt tartanál, ill. milyen ruhát és kiegészítőket fogsz felvenni, így pontosabb képet kapunk arról, hogy milyen smink harmonizálhat a személyiségeddel és a stílusoddal.

Próbasmink

Az első konzultációt követően elkészítem a próbasminket. Több variációt is készítek annak érdekében, hogy a Nagy Napodon a legtökéletesebb sminkben pompázhass.

Jegyesfotózás is

Nálam az esküvői smink szolgáltatás része, hogy a jegyesfotózásra is felkészítem az arcod. Ezt általában össze szoktuk kötni a próbasmink napjával.

Az esküvő napja

Megegyezés szerint, a kozmetikában vagy helyszínen elkészítem a csodálatos sminked. Helyszíni szolgáltatást csak Budapesten és annak vonzáskörzetében vállalok.  

Az első benyomás nagyon fontos! Ezért a hangsúlyos és gyönyörű smink elengedhetetlen! A sminket tudni kell hordani. Hozz ki Magadból még többet!”

SMINKOKTATÁS

Ha Te is szeretnéd úgy sminkelni magad, mint egy profi, akkor a legjobb helyen vagy. Az oktatás során felvázolom és megmutatom az alapokat, sminktrükköket és ecsettechnikákat. Több időtartam közül választhatsz, attól függően, hogy hány féle és milyen stílusú sminkelést szeretnél megtanulni. Ideális ajándékötlet karácsonyra, születésnapra, nőnapra stb.

SMINKTANÁCSADÁS

Bő 1 órás szépségprogram csak Veled, hogy megmutassam milyen smink áll jól és hogyan tudod azt otthon magadnak elkészíteni.

Árak – bruttó

31.800,- Ft

ESKÜVŐI SMINK
+ PRÓBASMink
+ jegyesfotózás

Várható időtartam:
1 óra 15 perc / alkalom
összesen 2 alkalom

14.400,- Ft

sminktanácsadás


Várható időtartam:
1 óra

36.000,- Ft

sminkoktatás
csomag


Várható időtartam:
3 óra
3 stílusú smink elkészítése

Egyéb szolgáltatások - bruttó árak

Nappali Nude Smink | natúr szépítő |

6.000,- Ft

Várható időtartam: 30 perc

Erős nappali smink | középerős |

7.200,- Ft

Várható időtartam: 40 perc

Alkalmi smink 

11.500,- Ft

Várható időtartam: 1 óra

Szalagavató/ballagási smink

10.200,- Ft

Várható időtartam: 1 óra

Party smink bulikra

9.600,- Ft

Várható időtartam: 1 óra

Fotózási smink

15.000,- Ft

Várható időtartam: 1 óra

Férfi smink | alapozás, korrektor & púder |

6.500,- Ft

Várható időtartam: 30 perc

Sminkoktatás | egy stílusú smink |

18.000,- Ft

Várható időtartam: 1 óra 30 perc

Műszempilla - soros

3.600,- Ft

Várható időtartam: 10 perc

Műszempilla -tincses

400,- Ft / db (tincs)

Várható időtartam: 30 perc

Strasszkő felrakása

400,- Ft / db

Várható időtartam: 15 perc

Szeretnék magamnak

csodálatos és varázslatos sminket!

Nálunk garantált az eredmény!

100%

minőségi
garancia

A szolgáltatásainkra garanciát vállalunk. Ha megítélésed szerint a kezelésed nem hozza az előzetesen ígért eredményt, akkor annak az árát nem kell kifizetned. Hiszünk abban, hogy egy ilyen esetben mindenki jóhiszeműen jár el. A szolgáltatás(ok) teljesítését és a fizetést követően reklamációt viszont már nem áll módunkban elfogadni. Közel 15 éves tapasztalattal rendelkezünk és a legjobb termékeket használjuk, így bízunk a pozitív és látványos eredményben.
A vendég velünk nem kockáztat!

>