gyantázás

Gyantázás - szőrtelenítés

hagyományos & wax

Fesztelenül és szőrtelenül

A fájdalommentes waxing eljárásnak köszönhetően már 24 óra elteltével élvezheted a jól megérdemelt pihenést. Látványos, tartós és bársonyos simaságot ajándékoz Neked.

A GYANTÁZÁSRÓL

A jól ápoltság alapja és a higiénia szerves része

A szőrtelenség a mai világban főleg a nőknél, de már a férfiaknál is a jól ápoltság alapja, a higiénia szerves része. A legtöbben jobban kedvelik a hosszabb távú megoldásokat, ezért vált egyre népszerűbbé a gyantázás.

Már az ókori Egyiptomban sem volt ismeretlen fogalom a szőrtelenítés. Sőt, az előkelő nők különféle illatos olajokból, gyantából, cukorból és vízből készült pasztákkal távolították el a nem kívánatos szőrszálakat. Az egyiptomiak körében a legnépszerűbb a cukorból, vízből és citromból álló szirup volt, amit pasztaként a bőrre kenve már a legkisebb szőrszálakat is képes volt eltüntetni. Ez a napjainkban is alkalmazott cukorgyanta, azaz a gyantázás őse.

Tökéletes eredmény

A gyantázás olyan puha és bársonyos tapintású bőrfelületet eredményez ami más módszerrel szinte elérhetetlen. Messze eredményesebb és tartósabb mint pl. a borotva. 

Tartós simaság 

A megfelelően végzett gyantázás akár 4-5 hétre is megszabadíthat bennünket a kellemetlen szőrszálaktól, így sokáig biztosít bársonyos tapintású és tökéletesen sima bőrt. 

Tetőtől talpig

Kozmetikánkban a test gyantázása magában foglalja a végtagok, mellkas, hát és az arc bizonyos részeinek a szőrtelenítését. WAX:ONE wax-al pedig mindezt fájdalommentesen végezzük.

A gyantázás valójában nem más, mint a szőrnövési rendellenességek kezelési módja, amit DEPILÁCIÓ-nak hívjuk. A depiláció a szőr nem végleges eltávolítását jelenti, ugyanis a szőrszálak keletkezéséért felelős mátrixsejteket nem pusztítja el. Ennek köszönhetően, a testünk természetes folyamatai érintetlenek maradnak, bizonyos kórokozók eltávoznak szervezetünkből a szőrszálak újra növésekor. Más módszerek, mint a különböző szőrtelenítő krémek ezt negatívan befolyásolhatják. A gyantázás természetes és mellékhatások nélküli eljárás, nincsen apró betűs rész.     

Intim gyantázással szintén foglalkozunk, amiről IDE kattintva vagy a Szolgáltatások menü "Intim gyanta - hagyományos & wax" részben kaphatsz bővebb információt.       

hagyományos módszerek

Fenyőgyanta alapú klasszikus megoldások 

Görgő fejes patronos gyantázás
Egyszer használatos steril gyanta, melyeket papír csíkokkal távolítok el. Ezt különösen a nagyobb testfelületeken alkalmazom (láb, kar, hát & mellkas).

Elasztikus Gumigyanta alapú szőrtelenítés
Különleges minőségű elasztikus gyanta, mely vékony filmrétegben felhordva is tökéletes eredményt biztosít. Lehúzó csíkot nem igényel, spatulával kenem fel és ujjal tépem le. Hónalj, bajusz, arc, szemöldök és intim területek gyantázására, illetve minden olyan területre, ahol a kívánt forma nagy pontosságot igényel. Kifejezett előnye, hogy alacsonyabb hőmérsékleten is jól képviseli magát, így az érzékenyeknek is kitűnő. Személy szerint én a spatulás gyantázást szoktam vendégeimnek ajánlani, mert ezzel a módszerrel szebben lehet formázni a vonalakat, könnyebben be lehet férkőzni a hajlatokba, kisebb a lágy részeken a bevérzés veszélye.

Szeretnél tartós szőrtelenítést?

Ha igen, akkor jelentkezz be bátran. Gyantázásra fel!  


A legjobb módszer

WAXING módszer WAX:ONE termékekkel

A waxing lényege, hogy a szőrtelenítés folyamata allergia- és fájdalommentes. A felhasznált termékek nem tartalmaznak fenyőgyantát, továbbá alacsony hőfokon működnek, így sosem égetnek. Ez most a leghatékonyabb, legmodernebb és legkíméletesebb gyantázási eljárás a szőrtelenítési eljárások közül.

A waxing során kétféle WAX:ONE terméktípus áll rendelkezésre a szőr eltávolításához: HOT WAX és STRIP WAX , valamint elő- és utókezelős termékek.

HOT WAX

Prémium wax, híg és egységes állagú, amely a leggyengébb, legfinomabb szőrszálakra is megfelelően tapad. Gyantamentes (fenyőgyanta), alacsony hőmérsékleten lehet vele dolgozni, tökéletes megoldás érzékeny bőrre és intim területekre.
Gyönyörű sötétkék, gyöngyházfényű csillogó szín, ami tökéletesen látszik a bőrőn, így biztosan minden szőrszálat és wax maradványt el tudunk távolítani a bőrről, amely a kezelés után teljesen sima lesz.

STRIP WAX

Prémium, zselés állagú lehúzócsíkkal használható wax. A WAX:ONE | STRIP WAX rendkívül jól tapad, így a legapróbb szőrszálakat is maradéktalanul kiszedi fájdalommentesen. Nem allergizál, a vendég bőrén nem hagy ragacsos maradékot, és nem pattogzik ki.

  • Egyszerű, vékony és egyenletes felvitel
  • Nem ragad tőle a bőr
  • Tökéletes kar, láb, mellkas és hát waxing-ra
  • Alkalmas minden bőrtípusra

CLEAN - az alapos előkészítő

A WAX:ONE | CLEAN zselé teafaolajat tartalmaz, mely antibakteriális és fertőtlenítő hatásáról ismert. Ez a minőségi gél előkészíti, tisztítja, valamint felfrissíti a bőrt minden WAX:ONE kezelés előtt. Továbbá, eltávolítja a zsírokat és olajokat, baktériumokat, izzadtságot, sminket, krémet és szennyeződéseket a bőr felületéről.

SMOOTH - az igazi Jolly Joker

A WAX:ONE | SMOOTH olaj használható waxing előtt és után is, hogy védje és ápolja a bőrt. Mindemellett, maximális kényelmet és a legkellemesebb wax élményt biztosítja Neked. A waxing előtt használom a WAX:ONE | SMOOTH olajat, amely védőréteget képez a bőrödön, ugyanakkor felpuhítja a szőrszálakat, így teljesen el tudom majd távolítani a wax használatával. Ennek köszönhetően nem szakadnak be szőrszálak és nem sérül a bőr. Amikor a waxing-ot követően használom a terméket, akkor az aloe vera és levendulaolaj tartalma nyugtatja a bőrt és gyulladáscsökkentő hatása van. A sima és ápolt bőr puha lesz. Csökkenti, illetve megakadályozza a kipirosodást és más kellemetlen bőrreakciókat az érzékenyebb bőrű vendégeknél.

CARE - a nélkülözhetetlen utóápoló otthonra is

Gyengéd és nyugtató hatású, gyulladáscsökkentő megoldás a szőrbenövés megakadályozására és kezelésre. A WAX:ONE | CARE szalicilsavat és glikolsavat tartalmaz, amelyek hámlasztó hatásúak. A bőr hámlása ezeknek az anyagoknak a hatására felgyorsul, az eltömődött pórusok kitisztulnak és a hatóanyagok semlegesítik a baktériumok káros hatásait és megakadályozzák a pórusok ismételt eltömődését. Kifejezetten ajánljuk vendégeinknek otthonra waxing előtt és azt követően egyaránt.

  • Otthoni használatra nálam megvásárolható. Ára: 6.490,- Ft (bruttó)
  • Megakadályozza és kezeli a szőrbenövéseket
  • Szalicilsavat és glikolsavat tartalmaz, melyek hámlasztják a bőrt
  • Aloe vera tartalma nyugtatja és ápolja a bőrt


Hogyan használd otthon:
Nedvesíts be egy vattakorongot (vagy gézlapot) CARE ápolóval. A szőrbenövés megelőzésére alkalmazd naponta kétszer, 4 napon keresztül a wax időpontodat megelőző napig, majd a waxing után további 2 napon keresztül. Szőrbenövés kezelésére alkalmazd napi kétszer 4 napon keresztül.

Ugye, hogy tényleg a waxing a tökéletes megoldás?

Kérd a tartós simaságot és élvezd a gondtalan sportolást, a nyugodt pihenést, valamint a Rád szegeződő elismerő pillantásokat! 

A kezelések menete

A kezelés menete waxing eljárással WAX:ONE | STRIP WAX és HOT WAX* termékek használatával
1.

a bőr letisztítása és fertőtlenítése WAX:ONE | CLEAN géllel.

2.

amennyiben a WAX:ONE | HOT WAX használata szükséges, akkor a WAX:ONE | SMOOTH olajjal átkenem a kezelt bőrfelületet. A WAX:ONE | STRIP WAX használata esetén, ez nem szükséges.

3.

a wax felvitele és a felületek szőrtelenítése.

4.

mindkét esetben, utókezelés WAX:ONE | SMOOTH.

5.

utóápoló hűsítő zselé bemasszírozása.

* a WAX:ONE | HOT WAX-ot elsősorban intim területeken használom, így arról bővebben írok az intim gyanta résznél. Egyéb testrész szőrtelenítése esetén, főleg a hajlatos felületeken használom, azaz a hónaljon, szemöldökön, bajuszon és fenéken.

A kezelés menete hagyományos gyantázással

1.

bőrfertőtlenítés.

2.

zsírtalanítás hintőporral.

3.

gyanta felvitele és a felületek szőrtelenítése.

4.

gyantamaradványok eltávolítása olajjal.

5.

utóápoló hűsítő zselé bemasszírozása.

ÁRAK - BRUTTÓ


NŐKNEK

NORMÁL GYANTA

WAX:ONE WAXING

Bajusz gyanta

1.500,- Ft

Várható időtartam: 10 perc

Bajusz wax

1.800,- Ft

Várható időtartam: 10 perc

Áll gyanta

1.500,- Ft

Várható időtartam: 10 perc

Áll wax

1.800,- Ft

Várható időtartam: 10 perc

Pajesz gyanta

1.500,- Ft

Várható időtartam: 10 perc

Pajesz wax

2.200,- Ft

Várható időtartam: 10 perc

Hónalj gyanta

2.600,- Ft

Várható időtartam: 10 perc

Hónalj wax

3.200,- Ft

Várható időtartam: 10 perc

Hascsík gyanta

2.000,- Ft

Várható időtartam: 10 perc

Hascsík wax

2.500,- Ft

Várható időtartam: 10 perc

Derék gyanta

2.800,- Ft

Várható időtartam: 10 perc

Derék wax

3.500,- Ft

Várható időtartam: 10 perc

Kézfej + ujjak gyanta

1.400,- Ft

Várható időtartam: 5 perc

Kézfej + ujjak wax

1.800,- Ft

Várható időtartam: 5 perc

Lábfej + ujjak gyanta

1.400,- Ft

Várható időtartam: 5 perc

Lábfej + ujjak wax

1.800,- Ft

Várható időtartam: 5 perc

KAROK

Alkar gyanta

3.300,- Ft

Várható időtartam: 20 perc

Alkar wax

4.000,- Ft

Várható időtartam: 20 perc

Felkar gyanta

1.800,- Ft

Várható időtartam: 20 perc

Felkar wax

2.600,- Ft

Várható időtartam: 20 perc

Teljes kar gyanta

4.100,- Ft

Várható időtartam: 25 perc

Teljes kar wax

4.800,- Ft

Várható időtartam: 25 perc

LÁBAK

Térdig gyanta

4.100,- Ft

Várható időtartam: 20 perc

Térdig wax

4.800,- Ft

Várható időtartam: 20 perc

Combbelső gyanta

2.700,- Ft

Várható időtartam: 15 perc

Combbelső wax

3.400,- Ft

Várható időtartam: 15 perc

Teljes combok gyanta

4.500,- Ft

Várható időtartam: 25 perc

Teljes combok wax

5.100,- Ft

Várható időtartam: 25 perc

Teljes láb gyanta

7.200,- Ft

Várható időtartam: 30 perc

Teljes láb wax

8.000,- Ft

Várható időtartam: 30 perc

FÉRFIAKNAK

NORMÁL GYANTA

WAX:ONE WAXING

Orr gyanta

1.200,- Ft

Várható időtartam: 5 perc

Orr wax

1.600,- Ft

Várható időtartam: 5 perc

Fül gyanta

1.200,- Ft

Várható időtartam: 5 perc

Fül wax

2.000,- Ft

Várható időtartam: 5 perc

Tarkó gyanta

2.200,- Ft

Várható időtartam: 5 perc

Tarkó wax

2.800,- Ft

Várható időtartam: 5 perc

Váll + tarkó gyanta

1.800,- Ft

Várható időtartam: 10 perc

Váll + tarkó wax

2.600,- Ft

Várható időtartam: 10 perc

Hónalj gyanta

2.800,- Ft

Várható időtartam: 15 perc

Hónalj wax

3.500,- Ft

Várható időtartam: 15 perc

Mellbimbó gyanta

1.200,- Ft

Várható időtartam: 5 perc

Mellbimbó wax

1.800,- Ft

Várható időtartam: 5 perc

Mellkas gyanta

3.200,- Ft

Várható időtartam: 15 perc

Mellkas wax

3.900,- Ft

Várható időtartam: 15 perc

Mellkas + has gyanta

5.400,- Ft

Várható időtartam: 30 perc

Mellkas + has wax

6.200,- Ft

Várható időtartam: 30 perc

Has gyanta

3.200,- Ft

Várható időtartam: 15 perc

Has wax

3.900,- Ft

Várható időtartam: 15 perc

Derék gyanta

3.200,- Ft

Várható időtartam: 15 perc

Derék wax

3.900,- Ft

Várható időtartam: 15 perc

Hát + derék gyanta

5.400,- Ft

Várható időtartam: 20 perc

Hát + derék wax

6.200,- Ft

Várható időtartam: 20 perc

Hát derékkal + váll tarkóval gyanta

6.400,- Ft

Várható időtartam: 30 perc

Hát derékkal + váll tarkóval wax

7.200,- Ft

Várható időtartam: 30 perc

Hát derékkal, váll tarkóval + felkar gyanta

8.000,- Ft

Várható időtartam: 40 perc

Hát derékkal, váll tarkóval + felkar wax

9.200,- Ft

Várható időtartam: 40 perc

KAROK

Alkar gyanta

3.400,- Ft

Várható időtartam: 20 perc

Alkar wax

4.100,- Ft

Várható időtartam: 20 perc

Felkar gyanta

2.100,- Ft

Várható időtartam: 20 perc

Felkar wax

2.800,- Ft

Várható időtartam: 20 perc

Teljes kar gyanta

4.600,- Ft

Várható időtartam: 25 perc

Teljes kar wax

5.300,- Ft

Várható időtartam: 25 perc

Kézfej + ujjak gyanta

1.600,- Ft

Várható időtartam: 5 perc

Kézfej + ujjak wax

2.300,- Ft

Várható időtartam: 5 perc

LÁBAK

Térdig gyanta

4.600,- Ft

Várható időtartam: 20 perc

Térdig wax

5.300,- Ft

Várható időtartam: 20 perc

Teljes combok gyanta

4.800,- Ft

Várható időtartam: 25 perc

Teljes combok wax

5.600,- Ft

Várható időtartam: 25 perc

Teljes láb gyanta

8.200,- Ft

Várható időtartam: 30 perc

Teljes láb wax

8.900,- Ft

Várható időtartam: 30 perc

Lábfej + ujjak gyanta

1.600,- Ft

Várható időtartam: 5 perc

Lábfej + ujjak wax

2.300,- Ft

Várható időtartam: 5 perc

Nálunk garantált az eredmény!

100%

minőségi
garancia

A szolgáltatásainkra garanciát vállalunk. Ha megítélésed szerint a kezelésed nem hozza az előzetesen ígért eredményt, akkor annak az árát nem kell kifizetned. Hiszünk abban, hogy egy ilyen esetben mindenki jóhiszeműen jár el. A szolgáltatás(ok) teljesítését és a fizetést követően reklamációt viszont már nem áll módunkban elfogadni. Közel 15 éves tapasztalattal rendelkezünk és a legjobb termékeket használjuk, így bízunk a pozitív és látványos eredményben.
A vendég velünk nem kockáztat!

>