Szőkítések

A szolgáltatás ismertetése

Kozmetikai szőkítés alatt elsősorban a női bajusz, ill. arcszőrzet szőkítését értjük, de alkalmazható alkarra (kar könyékig) és lábra (térdig) egyaránt. Ezt az eljárást elsősorban tini lányoknak ajánlom, ill. azok számára, akiknek nem túl vastag és sűrű a testszőrzetük, valamint gyantaérzékenyek.

A kezelés a haj szőkítéséhez hasonlít. A szőrszálakból vegyszer felhasználásával kivonom a pigmentanyagot, ezért azok kifakulnak, a világos bőrön alig látszanak. A szőkítő pakolás kb. 15 perc alatt hat, az eredmény pedig: a pehelyszőröket nem erősíti meg, az eredeti színű szálak pedig csak 2-3 hét elteltével nőnek vissza. A művelet teljesen fájdalommentes!

LEHET

  • tini lányoknak
  • vékony arcszőrzettel rendelkezőknek
  • gyanta- és/vagy fájdalomérzékenyeknek 

NEM LEHET

  • cukorbetegek, peroxid érzékenyeknek, bőrbetegség, valamint nyílt sebek esetén nem végezhető a kezelés!
  • Szőkítés után 2 napig nem érheti UV fény (szolárium, napfény) a területet!
A kezelés menete
1.

bőrfelület letisztítása.

2.

A szőkítőport és a peroxidot péppé keverem, majd a letisztított bőrfelületre a szőrszálak növekedésével ellentétes irányba kenem fel.

3.

15 perc hatóidő után eltávolítom a szőkítő pakolást, amit bő vízzel lemosok.

4.

nyugtató és gyulladáscsökkentő krémmel ápolom a bőrt.


A szolgáltatások ára – bruttó


3.600,- Ft

Alkar szőkítés
(kar könyékig)

Várható időtartam:
25 perc

2.200,- Ft

Bajusz szőkítés

Várható időtartam:
20 perc

Nálunk garantált az eredmény!

100%

minőségi
garancia

A szolgáltatásainkra garanciát vállalunk. Ha megítélésed szerint a kezelésed nem hozza az előzetesen ígért eredményt, akkor annak az árát nem kell kifizetned. Hiszünk abban, hogy egy ilyen esetben mindenki jóhiszeműen jár el. A szolgáltatás(ok) teljesítését és a fizetést követően reklamációt viszont már nem áll módunkban elfogadni. Közel 15 éves tapasztalattal rendelkezünk és a legjobb termékeket használjuk, így bízunk a pozitív és látványos eredményben.
A vendég velünk nem kockáztat!

>