Bőrápolás otthon az arckezelés után

Bőrápolás otthon
 • Arcot legkorábban a kezelés másnapján mossunk, hogy az értékes hatóanyagok fel tudjanak szívódni.
  Tipp: felforralt vízbe tegyél cickafarkfű vagy kamilla filtert és ezzel mossál arcot. A kamilla nyugtató a cickafarkfű kiváló gyulladáscsökkentő.
 • Szoliba és napra menni a kezelés utáni 2 napban nem javasolt, mert könnyen foltossá válhat a bőr. Fontos a megfelelő fényvédelem is.
  Tipp: szoláriumozáshoz kapható bőrtípusnak megfelelő szoli krém, ami még jobban elősegíti a gyönyörű barna bőrszínt, miközben védi a bőrt.
 • Sminket másnap nyugodtan fel lehet tenni, csak arra figyelj, hogy mindig a bőrtípusodnak megfelelő alapozót használd.
  Tipp: javaslom a színezett hidratáló krém használatát, ami elfedi az apró bőrhibákat és hidratál valamint a zöld színű gyógy korrektort, amit a kinyomkodott pattanások helyére rakhatsz fel.
 • Arctisztítás után előfordulhat, hogy 1-2 napig vörös marad a kinyomkodott terület, valamint apró hámlások keletkezhetnek ahol vékonyabb a bőr (orr), amitől nem kell megijedni, mert ez a bőr megújulási folyamata. Ennek kezelésére javaslom a Lanèche Skin Improvement nappali krémet ami kiváló hámosító és nyugtató.
 • Férfiaknak a borotválkozás másnap reggel fokozott óvatossággal történjen. A borotva pengéi fontos, hogy ki legyenek tisztítva és fertőtlenítve, hogy a rajta lévő esetleges kórokozok ne jussanak be a pórusokba. Ha ez elmarad újabb gyulladások jelenhetnek meg az arcon.
 • Sportolni nyugodtan lehet a kezelés utáni nap, és kifejezetten javaslom az infraszauna használatát is, ami kiváló méregtelenítő, bőrtisztító, növeli a bőr hidratáltságát.
 • Fogyassz sok gyümölcsöt és zöldséget lehetőleg nyersen és napi 1,5―2 liter ásványvizet, hogy bőröd megfelelő mennyiségű vitaminhoz jusson!
 • Hetente 2x használj bőrradírt és hetente 1x tápláló, hidratáló pakolást a kezelés otthoni folytatásaként, hogy bőröd megőrizze arckezelés utáni optimális állapotát és a következő arctisztítás még eredményesebb legyen.
 • 2 kezelés közötti időben se vonjuk meg a bőrtől a kényeztetést. Bátran gyere el egy frissítő kiskezelésre vagy egy arcmasszázsra, ami nemcsak a testet, hanem a lelket is feltölti.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>